Com impacta l’alimentació en la salut dels nostres fills?

alimentació i salutLa major part de les vegades ens limitem a associar l’alimentació únicament amb al pes corporal i l’obesitat. No som conscients que el que mengem té una acció directa no només sobre l’estat del nostre sistema digestiu (gasos, dificultat per anar de ventre, mals de panxa…) sinó també a altres nivells, com problemes de pell, al·lèrgies, dificultats d’atenció i concentració, refredats recurrents que no s’acaben de curar…

L’ objectiu d’aquesta xerrada és que tant les famílies com els educadors, coneguin i aprenguin com allò que mengen els nostres fills/alumnes pot repercutir de forma directa sobre el seu estat anímic, sobre el seu desenvolupament tant cognitiu com físic i sobre el seu sistema immuntari.

El ponent: Carlos Pérez

Graduat en Magisteri d’Educació Física i Fisioteràpia (UAB)

Màster en Psiconeuroinmunologia Clínica (UdG)

Màster en Biologia molecular i Biomedicina (UdG)

Professor i codirector del Postgrau Expert Universitari en Psiconeuroinmunologia Clínica de Regenera

Investigador col·laborador en el projecte: Alimentació, microbiota i regulació de la inflamació (IdIBdG)

Codirector de Regenera

 

INSCRIPCIÓ aquesta xerrada ha estat anul·lada per motius d’organització, disculpeu les molèsties

 

 

 

Advertisements