La major part de les vegades ens limitem a associar l’alimentació únicament amb al pes corporal i l’obesitat. No som conscients que el que mengem té una acció directa no només sobre l’estat del nostre sistema digestiu (gasos, dificultat per anar de ventre, mals de panxa…) sinó també a altres nivells, com problemes de pell, al·lèrgies, dificultats d’atenció i concentració, refredats recurrents que no s’acaben de curar…
L’ objectiu d’aquesta xerrada és que tant les famílies com els educadors, coneguin i aprenguin com allò que mengen els nostres fills/alumnes pot repercutir de forma directa sobre el seu estat anímic, sobre el seu desenvolupament tant cognitiu com físic i sobre el seu sistema immuntari.
El ponent: Carlos Pérez
Graduat en Magisteri d’Educació Física i Fisioteràpia (UAB)
Màster en Psiconeuroinmunologia Clínica (UdG)
Màster en Biologia molecular i Biomedicina (UdG)
Professor i codirector del Postgrau Expert Universitari en Psiconeuroinmunologia Clínica de Regenera
Investigador col·laborador en el projecte: Alimentació, microbiota i regulació de la inflamació (IdIBdG)
Codirector de Regenera
INSCRIPCIÓ aquesta xerrada ha estat anul·lada per motius d’organització, disculpeu les molèsties