Tàndems creatius

El proper divendres 10 d’abril, de 15:10 a 16:20 (mentre els vostres fills i filles són a classe), us convidem a una nova edició de cafè pedagògic dedicat a descobrir dos tàndems escriptores-il·lustradors excepcionals.

Toni i tina colleccioMaritxell Martí i Xavier Salomó són els autors d’una bona col·lecció de llibres inspiradors. Amb ells parlarem de llegir lletres i imatges, de com fer descobrir el gust de perdre’s dins les pàgines dels seus contes i històries.

Si voleu conèixer-los una mica millor podeu visitar els seus blogs: Meritxelll Martí i Xavier Salomó

i_et_despertes_bNina da Lua i Joana Santamans ens presentaran el llibre I et despertes mentre les papallones filen un àlbum il·lustrat adreçat a petits i grans, que uneix una visió personal de l’essència d’alguns contes tradicionals que ja formen part del subconscient col·lectiu. Una obra acabada de sortir del forn que ens fa especial il·lusió presentar, doncs l’autora és una mare de la nostra escola.

Podeu consultar les seves webs:

Nina da lua

Joana Santamans

Les famílies que assistiu al cafè esteu convidades, tot seguit i amb els vostres fills i filles, a sentir l’explicació d’un conte il·lustrat en viu i en directe pels nostres convidats.

Per formalitzar la inscripció, cal que ompliu aquest formulari:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s