Vols que llegeixin?…ajuda’ls a triar!

En Jaume Centelles, diu que “el mestre s’assembla al xerpa perquè  fa de guia als alumnes, i si aquests segueixen els seus consells, poques vegades es perden”. En Jaume és un mestre jubilat que confessa estar orgullós d’haver triat aquest ofici. Expert en lectura i biblioteca escolar, comparteix els seus pensaments i experiències en el seu web “Invitació a la lectura“…un títol ben suggerent.

Així doncs, si voleu participar de la nostra “propera expedició” al món de la lectura, no dubteu a apuntar-vos al nostre proper cafè pedagògic del dia 26 d’abril a les 15:00 en què en Jaume Centelles es convertirà en el nostre xerpa personal per guiar-nos en  l’extraordinari món dels llibres per a nens i nenes.

A més a més, també tindrem una “companya d’expedició” disposada a descobrir-nos els secrets de l’edició dels llibres, la Inês Castel-Branco.  Il·lustradora i editora de Akiara books, que acabarà de tornar de la Fira internacional del llibre infantil de Bolonya amb totes les novetats a la seva motxilla per compartir amb nosaltres.

Per apuntar-vos-hi, només cal que formalitzeu la inscripció en aquest enllaç

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s