Jugar amb paraules…

Jugar amb les paraules…Això és el que vam estar fent ahir al vespre totes les famílies que vam assistir a la xerrada Conte contat  a càrrec de Toni López, membre del grup d’animació infantil La Tresca i la Verdesca.

Va ser una agradable sorpresa trobar-nos una estona per anar més enllà de la teoria, del que diuen els experts i els llibres sobre el tema de l’inici a la lectura i aprendre la pràctica: jocs i trucs que podem posar en pràctica avui mateix quan acompanyem els nostres fills a l’escola, el proper cap de setmana que fem un viatge en cotxe o mentre estem banyant-los avui al vespre…

Vam sortir del taller Conte contat amb una bona llista de jocs senzills i amb poc o cap material que convidaran els nostres fills a llegir i proporcionaran nou vocabulari sense gairebé ni proposar-nos-ho.

Si ens segueixes en aquest blog, anirem publicant alguns dels exemples de jocs amb paraules. Si ens hi vols ajudar, explica’ns la teva experiència, fes-ne fotos…tot serà benvingut!

Ah!, i si et sap greu haver-te-la perdut, encara ets a temps d’apuntar-te al proper Cafè pedagògic que farem a la biblioteca de l’escola el proper dijous 21 de març.

Vindrà la Sònia, llibretera del Pati de llibres, per ensenyar-nos exemples de material de lectura, amb i sense paraules, i encomanar-nos la seva passió per la literatura.

T’ho perdràs? Apunta-t’hi!!

Advertisements

1 thought on “Jugar amb paraules…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s